Sztomainfo

 

Tisztelt Látogatók!

 

Ezt a weblapot azzal a szándékkal létesítettük, hogy egy csokorba gyűjtse mindazon információkat, amit egy sztómásnak érdemes megismerni. Ezentúl igyekszünk a sztómás állapot megelőzésének küzdelméhez szükséges ismereteket is megosztani. 

Az oldalon általunk közzétett, és megtalálható információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, nem pótolják az orvosi vizsgálatokat és kezeléseket. A közzé tett értesülések tartalmát, tudományos magyarázatát és forrásainak hitelességét nem vizsgáljuk, kizárólag csak közreadjuk.

A felső vízszintes menüsorban vannak a sztómával kapcsolatos alapismeretek és a sorstársak történetei. 

A balboldali függőleges menü oszlopban találhatók azok az információk amelyek többnyire a sztómával való együttélést szolgálják. (fejlesztés alatt)

Menü választás nélkül a középső sávban gögetve találhatók a legfrisebb hírek és aktualitások, de a menükön kiválasztott információ is itt jelenik meg.

A weblap Facebook oldala a "Sztómásként" zárt csoport. Kérje felvételét a csoportba, hogy egy sorstársi közösség tagja lehessen. Itt kérdéseket tehet fel és megoszthatja tapasztalatait.

 

Az oldal működtetője SZTÓMAN

 admin: Magyarfalvi Imre, magyarfalvi [at] gmail.com

+36209455204

vissza a címlapra

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.